DUMPLINGS MED FLÄSKFÄRS, VITKÅL OCH INGEFÄRA & TRE DIPPSÅSER
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskfärsdumplings med vitkål och ingefära
  • 500 g fläskfärs
  • 2 dl finhackad vitkål
  • 1 röd chili
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 2 vitlöksklyftor 3 vårlökar 2 msk ljus soja
  • 1 msk mörk soja
  • 1 1/2 dl ostronsås
  • 1 tsk sesamolja
  • svartpeppar
  • Dippsås
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk ljus soja
  • 1/2 lime, saften
  • 1/2 röd chili
  • hackad färsk koriander
  • Sojamajonnäs
  • 1 1/2 dl hellmann´s majonnäs
  • 2 msk ljus soja
  • Dippsås
  • 1 vitlöksklyfta 1 schalottenlök
  • 1 röd chili
  • 2 msk risvinäger
  • 2 msk fisksås
  • 2 msk färsk limesaft (1 lime)
  • 2 tsk kokossocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.