Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gottoch köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
Gör så här Finhacka chilin och rör ihop dipsåsen. Skala och finhacka vitlöken. Rör ihop fyllningen. Lägg ut några degplattor i taget och lägg en rågad tesked fyllning i mitten
Helt klart en favorit från det kinesiska köket hososs är dessa små gobitar, dom är lätta att göra och det går ganska snabbt om man köper färdiga Dumplingsblad, här vek vi dom ungefär som en Raviolioch man ser ganska snabbt hur mycket fyllning ett blad klarar av
Låt rinna av i en sil och krama ur vätskan i en handduk. Blanda, kål, salladslök, färs, peppar, riven vitlök, ingefära, sesamoljaochsoja till en jämn smet
Att göra Dumplings är både roligtoch så fantastiskt gott, det finns en hel uppsjö med videos på youtubeom hur man viker ihopdomoch vi tränar och lär oss för fullt, till den här omgången tycker vi själva att dom blev ganska snygga men framför allt supergoda
Hemmagjordadumplings. dumplings. Jag hittade min på den asiatiska butiken jämte RoyalCorner. I förra veckan gjorde jag egna dumplingssom blev precis hur godasom helst
Tillsätt därefter hackad salladslök, vitlök, soja, ostronsåsoch peppar. Pensla degkanterna med vatten och vik degen över fyllning så att en trekant bildas
Och här kommer veckans läsarfråga, vad är det på bilden. Inga priser kommer att utdelas eftersom jag kommer att avslöja mig rätt snart, det är nämligen en av ingredienserna i gårdagens middag
Låt rinna av i en sil och krama ur vätskan i en handduk. Blanda, kål, salladslök, färs, peppar, riven vitlök, ingefära, sesamoljaochsoja till en jämn smet
Finhacka chilin och rör ihop dipsåsen. Skala och finhacka vitlöken. Rör ihop fyllningen. Lägg ut några degplattor i taget och lägg en rågad tesked fyllning i mitten
Börja med att blanda samman dippsåserna, så att smakerna får utvecklas medan du gör dumplingsarna. Första gången jag åt detta var från ett litet stånd inne på ett shoppingcenter i Manila