julsnapsen ärklar. I år är vi inte så många på julafton så jag kostade på mig att köpa småflaskor att ha julsnapsen i och samtidigt använda som bordsplacering
Härär resultatet på min batik känner mig riktigt nöjd faktiskt. Har använt mig av fyra olika knyttekniker men tycker nog att cirklarna blev finast iallafall
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Frun i familjen är allergisk mot torra kakor som är min favorit. Kardemummakryddad mudcake200 gram smör100 gram ljus choklad100 gram mörk choklad4 ägg2 dl strösocker2,5 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 tsk krossade kardemummakärnorUgn 175 grader
och det är verkligen inget jag gillar särskilt mycket. Nu när man för en gång skull fått snö innan jul, hade det ju varit riktigt härlig om det fått ligga över jul- och nyår
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.