Dillbräserad färskpotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 6 stora färskpotatis, tunt skivade
  • 15 g dill
  • 12 dl kycklingbuljong
  • 150 g smör
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 16 stora färskpotatis, tunt skivade 5 g dill 2 dl kycklingbuljong 50 g smör salt pepparKoka ihop buljongen. Skala och skiva potatisen, lägg ner den i grytan med buljongen och koka den mjuk däri. Häll av potatisen när den är färdigkokt och lagom mjuk. (Den ska inte vara helt genomkokt) Värm upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Lägg ner dill, potatis och kryddor och stek tills potatisen fått en gyllenbrun yta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.