Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Skrubba och koka färskpotatisen. 1 kg färskpotatis. -Mama Skogly ♥ 1 kg färskpotatis. Det här receptet hittade jag på matklubben och det hette "Kriminellt god potatissallad"
15 st färskpotatisar. Skrubba potatisen och torka den torr och "pricka" potatisarna med en gaffel. Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla dem med olja
4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.