Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris. Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten
Ställ kallt tillserveringen. Lägg upp i en serveringsskål och dekorera med körvel. 1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar. 16 salladslökar, skivad. 11 knipperädisor, i fyra delar. 12 msk chardonnayvinäger, eller vitbalsamvinäger. 11 tsk dijonsenap. 11 vitlöksklyfta, riven. 11 dl färska örtkryddor, basilika, dill och körvel, hackade. 1salt, pepparBlanda den kokta potatisen, salladslök och rädisori en skål. 1Vispa samman vinäger, olja, senap och vitlöki en liten skål. 1Rör försiktigt ner dressingenipotatisblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.