Här var goda råd dyra då stans enda kyltekniker inte gick att få tag på. Nu måste jag väcka min sovande lilla åttaåring och bege mig mot köket igen för att förbereda denna söndags bakverk
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Jag hinner liksom inte stå och laga en massa mat när jag kommer hem (vem gör det egentligen. Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt
Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt somdet regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
En annan dimension på smaken när skivorna får lite färg i stekpannan. Tillsammans med mina älsklingar tomaterna, stekta den här gången, så fick jag ihop en läcker liten måltid till mig själv
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och det är ju en dag som vi skruvar möbler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.