Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, detsom står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras. Bakade ut degen till vanliga runda bullar som penslades med ägg och ströddes med en blandning av pärlsocker och mandel
Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Det blir för dyrt för tillverkarna att använda just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för attdet över huvud taget ska likna den produkt somdet är tänkt att vara
Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter det här sedan jag fick det hos dom förra sommaren. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Det senaste experimentet är ett knäcke, somdet verkligen är svårt att få nog av. Du kan naturligtvis välja någon annan blandning eller en ren örtkrydda som oregano, timjan eller rosmarin till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.