Inspireras jag av godheten som finns i världen mitt i alla hemskheter. Jag har ju redan gjort en hel del (ska lista upp alla julrecept som finns på bloggen snart) så jag tänkte testa några nya
de halvruttna bananerna som ingen vill äta. som med den här banankakan. En dubbeldaim som av någon märklig anledning fått vara ifred i skåpet hackades och blandades med i smeten
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Det här kommer bli awesome. Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. Russin och kardemumma som smaksättare. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Supergoda och luftiga (nästan som köpefrallor). Kupa händerna runt frallorna och snurra dom i handflatorna mot underlaget så du spänner degens ovansida något och får släta ytor
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.