Smält chokladen (jag gör det i mikron) och doppa bollarna. Min hemgjorda Ferrero Rocher150 g hasselnötter100 g hasselnötswafers (finns t ex på Lidl)200 g Nutella250 g mörk chokladRosta hasselnötterna i 180 graders ugn i 8-10 minuter, lägg dem sedan i en kökshandduk och skrubba bort så mycket som möjligt av det bruna skalet
Håll bara ett extra öga på kakan när den är i ugnen så den inte blir överbakad och bre på chokladkrämen så fort kakan svalnat, sen så är det näst intill bara att njuta av den här godsaken
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
De har ofta många bra och användbara recept och dessutom vettiga tankar kring kost och hälsa. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Mosa bananen och blanda ner i det torra tillsammans med honung och ägg. Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.