Så får vi se när jag vågar ta årets första dopp. Bjöd mina föräldrar på det här och jag överdriver inte ett dugg när jag säger att de verkligen gillade det
Jag gjorde ju en variant för ett tag sedan, och den blev väldigt uppskattad och försvann i ett nafs. Jag rostade crunchen tillsammans med kakao, tillsatte också mandel, och pytsade slutligen i ekologiska bananchips och frystorkade blåbär när allt var färdigrostat
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Imorgon eller i övermorgon kommer jag att lansera en nyhet på hemsidan, så håll utkik. Det hela började inte så roligt, jag tog för givet att när jag köpte fisken att den skulle vara rensad och fjällad
Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en bunke. Igår var jag absurt förvirrad och skulle snabbt komma på en dessert att bjuda våra kompisar på efter en massiv plockmiddag
Broccolisoppa har jag bjudit påtidigare, så det är ingen större nyhet. Men potatis, rotfrukter och andra frukter överger jag aldrig, så någon helt renlärig LCHF-are blir jag aldrig
Alltså, ingen "första daten kål". Detta sätter nämligen igång magen på ett kanske mindre angenämt sätt, så det är kanske inget man ska bjuda på de som man inte känner så väl heller
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Du hittar recept på allt nedanför och nu ska jag leta upp den där klicken mousse som blev över från igår, för visst kan man väl äta något så syndigt gott även till frukost, eller
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.