Jag har gjort våfflor, för första gången i mitt liv. Dock använde jag inte bara maizena utan istället även rismjöl samt så ökade jag mjölmängden lite (2,5 dl maizena och 1,5 dl rismjöl)
Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Äter i skrivandets stund soppan jag bloggar om. Sparristiden börjar närma sig sitt slut och kanske är det därför men jag fick tyvärr tag på en ovanligt dålig bunt när jag handlade sist
Då håller sig ditt blodsocker stabilt, du är mätt hela tiden och ämnesomsättningen ökar eftersom att den hela tiden håller igång - förbränner även då mer
Det hela går alltså ut på att jag och Christian ska laga var sitt recept ur valfri kokbok i veckan, för att lära oss något nytt och variera oss mer i köket
Jag kan inte för mitt liv förstå varför jag plötsligt fick för mig att baka knäckebröd. Visserligen äter jag gärna knäckebröd, ett bröd som i stort sett alltid finns hemma
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Att hitta osaltat bröd i affären är dock rätt svårt, ofta innehåller ju köpebröd även sötning i form av socker eller sirap samt en del annat som man kanske vill undvika av olika skäl (tillsatser bl a)
Håller i kylskåp i ett par månader. Själv har jag picklat idag. Tomater har jag också lagt in, små vackra cocktailtomater som jag prickat hål i och lagt i i lag
Jag kan börja skriva ut hur mycket kcal de olika målen innehåller. Du får gärna skriva ungefär hur många kalorier varje måltid innehåller med, om det inte är för mycket begärt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.