Häll över debryntasmöret i en såsskål. Dela purjolöken på längden och skölj ordentligt. Servera spättafiléerna med kokt potatis, bakad purjolök och bryntsmör
Häll över debryntasmöret i en såsskål. Lägg dem på ett fat och torka rent pannan. Servera spättafiléerna med kokt potatis, rödbetor, bryntsmör, en citronklyfta och lite hackad persilja
Idag gräddade vi massor medvåfflor. Dessa åt vi med bär från frysen (hallon, blåbär, björnbär och jordgubbar) samt någon variant av mjölkfri vispgrädde som faktiskt smakade helt ok
Börja med att smälta smöret och låt det sedan stå och svalna. Grädda våfflorna och servera med sylt och grädde, vi hade även tunna bannan skivor till våra våfflor, mums
Frasiga familjevåfflor lika goda med sylt och grädde som med lönnsirap och skivad banan. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Och det blev inte helt äckligt… Med lite flingsalt på toppen blev dom nästan gudomliga…Dom är dessutom enklare än vad man kan tro, bara pensla med lite smör, fyll och rulla ihop
Servera medgrädde och bär eller sylt. Smält smöret och låt det svalna något. Vispad grädde. Hetta upp våffeljärnet och pensla medsmör före första våfflan
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge denmed grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.