Nötdoftande, kolasmakande, bärnstensfärgat, bryntsmör. När smöret gått från gult till bärnstensfärgatoch det har bildats bruna partiklar i det tar du av det från värmen och häller över det i en skål
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmöroch rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bäroch lönnsirap. När du har en slät smet utan klumpar är det bara att grädda dina våfflor i ett hett belgiskt våffeljärn
Det är våffeldagen på söndag och ta då tid att göra några våfflor, varför inte till brunchen kanske. Grädda sedan våfflorna i ett varmt våffeljärn tills de blir gyllenbruna
Bryntsmör ger en söt, karamellliknande smak med lätt nötighet. Det går enkelt att göra eget smör, läs här, och det senaste jag tänkte dela med mig av är att bryna smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.