Den här maträtten är frånstaden Braga i Portugal, staden ligger i norra Portugal. Jag gör sällan Portugisisk mat, men inte för att jag inte tycker om det, utan för att jag är osäker på om familjen kommer tycka om det
Den här apelsinmarmeladenfrån Sevilla, som engleskor kallas det ‘Seville Orange Marmalade’ är denmest populär marmeladen i UK och Australia samt den är fantastisk god spansk marmelad
På bilden härliga chokladcupkakes med färskosttopping, recept från Hummingbird bakeries. Nu ville den INTE ge med sig så detbidde till att besöka doktorn
Rulla ihop majstortillorna till en rulle och skär dem i  fem millimeter breda strimlor. Trots att habanero är traktens mest kända chili så är det oftast den mildare, ljusgröna chilisorten xcatic , som används i det yucatanska köket
Nej då men jag tror dessa kan vara perfekta att ha med sig på vår semesterresa eftersom de passar till både klänning, shorts o långbraller sen är de ju fantastiskt sköna o det är det allra viktigaste
Entrecôte med Café de Paris-smör från Grillmat LCHF. Hemma i Östersund igen, de första dagarna är det alltid lite fullt upp så här när jag varit borta länge
Detmesta måste förberedas innan Hugos tennisträning. Jag köper jättefin majskyckling från Frankrike, majskyckling och en pytteliten vårkyckling, från Duc de Mayenne
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.