Receptet har jag hittat en gång i tiden på Systembolagets eminenta hemsida och jag tyckeratt den är så fantastisk att jag vill att ni också ska få ta del av den
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Fisk bör aldrig få vänta påatt bli serverad. Koka broccolin i lättsaltat vatten några minuter - spenaten behöver bara tinas och värmas om du använder djupfryst
Jaha, då var det alltså dagsatt fira igen. Receptet kommer från duktiga Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos och är ett recept jag kommeratt använda även i framtiden
Lova att ni testar detta. Vänd sedan ner färsen igen och slå på spadet från ananasen, krossade tomater samt fond, riven ingefära, färsk chili, honung, vinäger och kryddor
Bara för att man är Viktväktare så betyder det inte att man inte kan ta en kaka. Mitt tips är då att frysa in kakorna och plocka endast fram så många som behövs, låt dem inte stå framme och fresta dig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.