Fyllningrotselleriauberginezucchinibroccolikörsbärstomatergetost, chevrérostade valnötterrostade pumpakärnorärtskott till garneringSkär rotselleri i tärningar och stek på medelhög värme
( trodde det ev skulle vara lite karaktäristisk getsmak på smöret) som jag stekte crostini i, crostini som jag sedan bredde getost på och toppade med fikonkompott
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater ochgetost
Egentligen är det en restpaj, där en överbliven kokt potatis fick hänga med i pajdegen, och köttfärssås som blivit över efter tacomiddag fick utgöra fyllning tillsammans med en stump zucchini och en likaledes överbliven klick smetana
ta ut pizzan och toppa med parmaskinka, ruccula, valnötteroch ringla honung över. -Det går nog inte att få en godare pizza, och jag håller absolut med där
Toppa medgetost i skivor och lätt krossade valnötter. Gillar du inte den lite speciella smaken av getost så funkar det fint med mozzarella för ett lite mildare variant eller fetaost för lite mer smak
Cannelloni med zucchini ochvalnötter. Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten ochmed tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Bryt osten i bitar och lägg på pastan tillsammans medvalnötter. Strimla zucchini till långa breda remsor med en potatisskalare, strimla sallaten och fräs dem sedan i en stekpanna med några matskedar olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.