Både jag och Carro åt den här salladen under ett ständigt "mmm". Om du, som jag, brukar leka TV-kock, har du i förväg gjort salladen som det varma ska serveras på
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
Blanda citronsaft, olja, socker och peppar i en salladsskål. Den här salladen var helt makalöst god. Jag hittade en getostmed honung i, men nästa gång tar jag vanlig, för getosten blev för mild
Häll socker och vatten i en kastrull, koka upp på medelhög värme och låt sockret lösas upp. Har du ingen stektermometer så släpp ner en brödbit i oljan - om det omedelbart bildas bubblor runt brödbiten är oljan varm nog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.