Krydda med salt och peppar. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Crepes kan man som bekant äta med både söta och salta fyllningar. Med lite örtkrydda i smeten passar de till matigare, salta fyllningar, ochmed lite kokossocker i smeten passar de förträffligt till söta fyllningar
Jag har gjort denna sallad två gånger nu och barnen bara älskar den. Hittade den på en amerikansk blogg och i det receptet var det en msk socker i den, det hoppade jag över för det hör ju inte till en sallad tycker jag
När jag är sjuk och ur stånd att åstadkomma något ätbart är den stående menyn här hemma färdiggrillad kyckling med färdig potatissallad, samt färdig blåbärssoppa
Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Ansa och strimla purjolöken fint. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman
Det blir galetter och efter det crêpes med glass och blåbär. Crème fraiche smaksatt med pepparrot. Höstregnet piskar mot rutorna och det är dags att återuppleva Sveriges Provence - Österlen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.