Heat the oil in a large skillet over medium-high heat. Season the salmon filets (or fish if using) on both sides with salt and pepper, and sear in the hot pan, flesh-side down first, for 5 minutes on each side, or until cooked to your liking
Creamy Vanilla Fudge. This process is important when making fudge as it creates small sugar crystals which give the fudge its smooth and creamy texture
Pound each fillet to 1/2-inch thick, if needed. Beat eggs, parmesan cheese, 2 tablespoons of lemon juice, a pinch of salt and some black pepper in a shallow bowl
I got inspiration for today's recipe from here and it was very good and creamy. Inspiration till dagens recept fick jag härifrån och det blev väldigt gott och krämigt
Klassikern Quiche Lorraine, fransk ost- och skinkpaj, smaksatt med lite dijonsenap och persilja. Quiche LorrainePajdeg3 dl vetemjöl125 g smör1,5 msk vattenFyllning300 g kassler4 dl riven ost (ex 3 dl prästost, 1 dl parmesanost)4 ägg2,5 dl matlagningsgrädde1/2 msk dijonsenap3 msk hackad persiljaSalt, SvartpepparMixa ihop mjöl, smör och vatten. Paj med kassler, ost och en äggstanning smaksatt med lite dijonsenap och persiljaQuiche Lorraine - en fransk ost- och skinkpaj 3 dl vetemjöl
Ett av dem var en supergod "Creamy 4-layer butterscotch pie" som vi båda blev helt sålda på, och det andra var en saftig och söt muffins som vi kallar"Vaniljfrostade gröna proteinbomber". Creamy 4-layer butterscotch pieca 6 portionerBotten
Cripsy but yet soft bottom together with a creamy vanilla filling and a thick cover of chocolate. Otroligt goda kakor helt utan tillsatt socker och istället extra protein
Ikväll mötte Norrland Frankrike i en klassisk Quiche Lorraine. Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbog i kombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
Pajdegen. Mät upp mjölet i en skål. Lägg i kylskåpskallt matfett, skuret i små bitar. Finfördela fettet i mjölet med en gaffel, med fingertopparna eller i matberedare till en smulig massa
Det här är en sås som blev till när jag ville använda ingredienser som jag redan hade hemma. Såsen blev mycket smakrik och god och jag serverade den med kokt ris och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.