Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. 125 g Arla® Svenskt Smör. 12 msk vatten. 11 msk dijonsenap. 165 g färsk spenat. 11½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Sätt ugnen på 200°. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min. 1Häll fyllningen i pajskalet och lägg på den rivna osten. Grädda 25-30 min i mitten av ugnen
Blanda ihop ingredienserna till degen i en bunke och blanda snabbt ihop till en deg. Hacka löken och vitlöken och fräs sedan i en stekpanna med lite smör tills det har blivit mjukt
Skär smöret i mindre bitar och blanda ner mjöl och salt samt vatten. Men, den här pajen, QuicheLorrainen, eller en klassisk fransk ost och skinkpaj blev förevigad innan den slank ner
LCHF paj - QuicheLorraine. QuicheLorraine, ost & skinkpaj, är en gammal favorit som jag i det här receptet har gjort om lite, främst vad det gäller pajdegen för att det ska bli en paj med mindre kolhydrater
Blandapajdegen. Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Det gick ändå bra att nypa ihop smör och mjöl innan jag blandade med vatten till en deg. Utmaningen i Master Chef gick ut på att göra en perfekt quicheLorraine, d
sharethrough-placement"). v=wpcom-no-pv". Blanda i vattnet så du kan arbeta ihop degen. Dennapajen är otroligt god och blir alltid väldigt uppskattad av både stora och små
Häll i mjölken under omrörning och rör sedan ner mjöl och bakpulver som du blandat ihop. Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista
» E-postadress. I långpannan, Pajerden. Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Jag har smakat och bakat många pajergenomåren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.