Ramen en japansk nudelsoppa med kinesiskt ursprung. Det finns en mängd olika varianter i Japan beroende på geografiskt läge, men merparten delas in baserat på två kategorier, själva buljongen samt typen av nudlar som används
Coat the chicken evenly with the combined seasoning. 1 1/2 pounds (700g) boneless skinless chicken thighs (around 6-8 fillets). 11/2 cup fresh shredded parmesan cheesePat chicken thighs dry with paper towel and trim off excess fat. 1Heat 1 tablespoon of oil a large pan or skillet over medium-high heat and sear chicken thighs in batches until browned on each side and no longer pink in centre (about 8 minutes each side, depending on thickness). 1Return chicken to the pan
Jag har länge varit sugen på att testlaga s k ”Chickensoup” som förekommer i flera filmer, tv-serier etc och som folk tycks äta för jämnan när de blir förkylda
Season both sides of chicken thighs generously with salt and pepper and Italian herb seasoning mix (usually a combination of dried thyme, oregano and other herbs)
Use an immersion blender or high-speed blender to purée the soup. Peel and dice carrots and potatoes. Heat the oil in a large pot over medium-high heat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.