Thinly sliced scallions, mint leaves, and lime wedges (for serving). ) can chickpeas, rinsedThinly sliced scallions, mint leaves, and lime wedges (for serving)
I read a lot of American blogs and food magazines for inspiration and for quite a long time ago, probably six months ago, I stumbled on a cake from the blog Sweetapolita that I felt I just had to try and bake
I've been wanting to do a cake like this for a long time and when one of my best friends recently became my neighbor I thought it would be the perfect time to celebrate with a Ferrero Rocher cake
Put all the ingredients for the fudge in a wide pan with a heavy bottom. Well, since that´s not even physically possible I bake whenever there´s a minute to spare
Beat possibly the frosting back and wide finally out remaining frosting on the cake. Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Dags att byta om till innebandy outfitten. Efter att vi käkat rester från gårdagen till lunch så åkte vi hem till min syster Emelie och hälsade på henne, sonen Wille och barnens farfar Rolandh
Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl. Bred ut i bakpappersklädd långpanna, grädda ca 15 minuter mitt i ugnen
vetemjöl (ekologiskt). 1vatten. 1färskjäst. 1havssalt. 1olivoljaLös upp jästen i det kalla vattnet och knåda samman med allt vetemjöl till en smidig deg, ca 3 minuter
Jag brukar säga att en god sås sätter tonen för en hel middag (som skorna till en outfit om man är modebloggare istället för matbloggare), men faktum är att en god, välgjord sallad gör detsamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.