av med lite salt och häll fyllningen över räkorna. Smaka av med salt. Dill. En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den
Vispa ihop ost, ägg och mjölk. Lägg lök i pajskalet och häll på äggstanning. Plasta in och låt vila i kyl minst 15 minuter. Kavla ut eller tryck ut degen i en pajform cirka 24 cm, nagga och ställ i kylen minst en timme
Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter. Stek kycklingfiléerna hela med smör, salt, peppar, chiliflakes
1Finklippt dill. 1Pajdeg 375 gram smör 9 dl vetemjöl 6 msk vatten Fyllning 3 paket crabfish a 227 gram Skalade räkor (samma vikt som crabfish) 3 dl gröna ärter 6 dl creme fraiche 3 dl lättmajonnäs 9 msk finskuren purjolök 3 msk chilisås Salt Peppar Finklippt dillRör ihop ingredienserna till pajskalet och ställ den i kylskåpet i minst 30 minuter. Pajdegen kan med fördel göras 1-2 dagar innan den skall ätas. Om ni skall göra en vanlig storlek på pajen, dela ovanstående ingredienser med 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.