Havssalt och chiliflingor efter smak. Smaka av att du får en bra balans mellan syra, sälta och sötma. Ställ i kylen en stund innan serveringen, så blir salladen saftigare och smakerna kommer fram mer
4 600 g US Beef flankstek (Flank Steak) Mangocoleslaw 125 g fryst mango 400 g vitkål 1 morot 3 msk majonnäs 1 dl crème fraiche 1 tsk rödvinsvinäger 1 1/2 tsk dijonsenap salt och svartpeppar Grillad bakpotatis 4 bakpotatisar 4 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk
En variant av coleslaw. Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.