Coeur de filet provencale, Gabriel Jonssons recept
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • salt
  • peppar
  • timjan
  • 2 klyftor vitlök
  • 4 msk smör
  • 4 msk rapsolja
  • 200 g smör, rumstempererat
  • 1 kruka persilja
  • 1 kruka körvel
  • 1 citron, zesten
  • 1 grön chili
  • 8 fasta potatisar
  • 3 kvistar timjan
  • 3 msk rapsolja
  • 2 tsk salt
  • 2 msk peppar
  • 8 sparrisar
  • 4 skivor bacon
  • 4 tomater
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk torkad svamp
  • 2 msk pankoströbröd
  • 1 msk smör
  • 1 msk salt
  • 1 msk peppar
  • 1 msk socker
  • Oxfilé800 g oxfilé salt peppar timjan 2 klyftor vitlök 4 msk smör 4 msk rapsolja
  • Örtsmör200 g smör, rumstempererat 1 kruka persilja 1 kruka körvel 2 klyftor vitlök 1 citron, zesten 1 grön chili salt peppar
  • Råstekt potatis8 fasta potatisar 3 kvistar timjan 3 msk rapsolja 2 tsk salt 2 msk peppar
  • Baconlindad sparris8 sparrisar 4 skivor bacon
  • Ugnsbakade tomater4 tomater 2 msk olivolja 2 klyftor vitlök 3 kvistar timjan 2 msk torkad svamp 2 msk pankoströbröd 1 msk smör 1 msk salt 1 msk peppar 1 msk socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.