Citronpaj från Amalfi
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 250 g vetemjöl, plus extra till utbakning
  • 50 g florsocker, plus extra till pudring
  • Havssalt
  • 7,5 dl olivolja
  • 7,5 dl greco di tufo, vitt vin
  • 0,5 tsk vaniljpasta
  • 5 citroner, stora
  • 500 g ricotta, av hög kvalitet
  • 150 g strösocker
  • 2 ägg, stora
  • Pajdeg250 g vetemjöl, plus extra till utbakning 50 g florsocker, plus extra till pudring Havssalt 7,5 dl olivolja 7,5 dl greco di tufo, vitt vin 0,5 tsk vaniljpasta
  • Fyllning5 citroner, stora 500 g ricotta, av hög kvalitet 150 g strösocker 2 ägg, stora

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.