Pajbok

Pajbok

Knäckig hallonpaj med glass

Knäckig hallonpaj med glass

Hallonpajca 250 g hallon 200 g margarin 1 dl strösocker 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 1 dl sirap 1 tsk bakpulver 0,5 dl mjölk (eller grädde)
Italiensk paj med oliver och soltorkade tomater

Italiensk paj med oliver och soltorkade tomater

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pajdeg 125 gram Mat & Bak smör 3 dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 300 gram fryst spenat , hackad 1 st röd lök , finhackad 3 klyfta(or) vitlök , finhackade 1 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar 50 gram soltorkade tomater , hackade 100 gram urkärnade oliver , hackade Äggstanning 3 st ägg 2 dl standardmjölk 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Topping 0,5 dl parmesanost 1 dl riven ost Köp receptet
Tysk äppelkaka

Tysk äppelkaka

40 g smör, smält 1,5 dl mjölk 25 g jäst 0,5 dl strösocker 1 krm salt 1 citron, rivet skal av 1 äggula ca 4 dl vetemjöl
Rabarberpaj med tosca

Rabarberpaj med tosca

Pajdeg125 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker 1,5 msk vatten. 1Fyllning300 g rabarber 2 msk strösocker 1 msk majsstärkelse
Roys rabarberkaka med toscatäcke

Roys rabarberkaka med toscatäcke

Mandelkaka150 g smör 60 g vetemjöl [1 dl] 60 g mandelmjöl [1 1/2 dl] 180 g florsocker [3 dl] 150 g äggvita [5 ägg] 10 g vaniljsocker [1 msk] 2 g salt [1/2 tsk] 3-4 stjälkar rabarber malen kardemumma rörsocker
Amerikansk citronmarängpaj

Amerikansk citronmarängpaj

Pajbotten3 dl vetemjöl 150 g smör 2 msk vatten, kallt. Fyllning2 ägg 2 dl florsocker 2 citroner 75 g smör