Så idag bakade jag en citronkladdkakamed vit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Vispa ägg fluffigt, vispa ner sötströ, vanilj, citron och sist avsvalnat smält smör och mandelmjöl. rivet skal från 1 citron och pressad saft från ½ (jag tar med fruktköttet också). Häll i form med bakplåtspapper i botten och grädda ca 30 minuter i 150 graders ugn
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Det viktiga är att ni serverar quesadillasen tillsammans med er röd curry kryddade mango chutney vid sidan om också
Jag älskar det som tillbehör till en god glass eller som en pavlova med grädde och bär. Börja med att smälta chokladen över ett vattenbad eller i micron
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk. Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.