Ingredienser Portioner. 4 4 kokta rödbetor 1/2 dl hackad inlagd gurka eller bostongurka 2 dl smetana flingsalt med jod svartpeppar Till servering köttbulle (för en helt vegetarisk rätt välj vegetariskt serveringsalternativ) Lägg till i inköpslistan
Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft. 1 Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. 2 Salta, peppra och ringla över honung. 500 g halverad färsk brysselkål. 5 citron finrivet skal och pressad saft
Lite comfort food nu när det är mörkt och regnigt. Blandande salladssorter men bland annat ruccola med citronolivolja, vit balsamvinäger, salt och peppar
se, nämligen brysselkål med bacon och parmesanost. Så himla gott och enkelt. Som tur var åkte jag och handlade samma kväll och kunde inte sluta tänka på inlägget om brysselkål
Ni rostar brysselkålen i ugnen vilket är skönt eftersom du slipper stå och passa vid spisen. Eftersom tiden går i en ryslande fart och vi närmar oss mot julafton kommer jag låta denna veckan enbart publicera recept som ni förhoppningsvis kan känna er inspirerade av att göra med en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.