Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot ochcitronskal. Krydda med salt och svartpeppar. mer finriven pepparrot till serveringTvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten
Ugnrostad brysselkålmedcitrondressing. Använd en riktigt god, lagrad parmesan (och inte en billig fjösig som jag först fick tag på i affären) för det gör hela grejen tillsammans med den lite söta brysselkålenoch den syrliga dressingen
Kärna och gröp ur avokadorna och hacka dem. 1nachos till serveringFinhacka chilin och kärna ur tomaten. 1Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan. 1Ät och njut
Ingredienser Portioner. 4 400 g vitkål 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar Till servering 1 dl hackad persilja eller blandat kryddgrönt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och peppar. Rör om då och då. 1svartpeppar, malenSkala löken och vitlöken och skär i bitar. 1Kärna ur och skär paprikan i bitar. 1Skär zucchinin i halvmånar och auberginen i bitar. 1Stek löken och vitlöken i olivolja i en vid kastrull, lägg i paprikan, zucchinin och auberginen och fräs allt i rikligt med olivolja. 1Lägg i tomaterna och häll på vinet. Koka upp och sjud i 15–20 minuter under lock
Ingredienser 500 g brysselkål 1 1/2 msk socker 1/2 msk vitvinsvinäger 3/4 dl vatten smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.