Glasyr. Glasyr. Blanda de torra ingredienserna. vispa smör och socker luftigt. Blanda sedan i ett ägg i taget sedan gräddfil och de torra ingredienserna
Fördelen med vanlig sockerglasyr är att den kan läggas på innan muffinsen svalnat helt. Idag var vi bortbjudna och jag ville gärna göra riktiga cupcakes med flufftopping men jag hade bara lite drygt 45 minuter på mig så det fick bli den här enklare varianten av muffins
Hätta upp en panna med smör och olja och försök plocka ut vitlöken ur påsen och lägg den i pannan. Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut
Den här pastellrosa drinken består av Passoa som är en passionsfruktslikör om det nu är någon som inte vet det, en skvätt vodka och rejält med citronläsk (min favvo är Schweppes Lemon Fusion)
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.