Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Denna dessert passar perfekt att göra nu till sommaren medfärska, goda jordgubbar. Toppa chokladmoussenmed de limemarinerade jordgubbarna och garnera med citronmeliss eller mynta
Servera medfärska jorgubbar(eller andra röda bär) och choklad/kolasås. Kläm ur vattnet ifrån gelntinbaldet och blanda (vispa) den med den avsvalnade grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.