Desserten blev vitchokladmoussemed exotiska frukter och bär. Toppa moussen med exotiska bär, gott att ha en limeklyfta till för den som vill bryta av moussen med lite syrligt
Har du inga problem med laktos eller mjölkprotein kan du naturligtvis göra såsen med alldeles vanlig vit choklad och någon ljus choklad med apelsinsmak
Garnera medfärska bär och blad precis innan servering. Blanda ingredienserna till pajskalet och tryck i botten och sidorna på en pajform med löstagbara kanter
Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans medfärska jordgubbar på sommaren
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Skeda över vitchokladmousse i varje skål. Bryt vita chokladen i bitar och smält i vattenbad
1200 g vit choklad. 1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Vispa grädde och socker till det blivit riktigt fast
Vitchokladmousse. Ägg blandat medvit choklad. Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.