Vitchokladmousse. Ägg blandat medvit choklad. Marinaden är riktigt god att äta ihop medchokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Skiva jordgubbarna och blanda dem med lagen och servera moussen med jordgubbarna ovanpå. Jordgubbarna kan ersättas med körsbär, melon eller annan frukt
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade medlimemarinerade jordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Vit mjuk chokladmousse toppad med jordgubbar och yuzu curd. Skeda över vitchokladmousse i varje skål. Bryt vita chokladen i bitar och smält i vattenbad
Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. 150 gram vit choklad
Kläm ur vattnet ifrån gelntinbaldet och blanda (vispa) den med den avsvalnade grädden. Servera med färska jorgubbar(eller andra röda bär) och choklad/kolasås
Vitchokladmousse. jordgubbar och vit choklad. Garnera med jordgubbar och hyvlad choklad. 150 g vit choklad. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant som är 24 cm i diameter
Tvätta av ballongerna med lite diskmedel och skölj noga. Limemarinerade bär. Vitchokladmousse 10-20 potioner (beror helt på hur mycket du fyller chokladskålarna…). 400 gr vit choklad av god kvalité
Lägg på nästa botten och fördela den vitachokladmoussen över. Börja medchokladmoussen i god tid. Se till att chokladblandningen får kallna riktigt ordentligt innan du vispar upp den med elvisp
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. De blev så himla goda så jag testade att göra en tårta med ungefär samma recept och det var inte så dumt det heller
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.