Skiva jordgubbarna och blanda dem med lagen och servera moussen med jordgubbarnaovanpå. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmoussepåvit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade med limemarineradejordgubbar och dekorerade med chokladhjärtan
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. Baka på 200 grader till smulet fått färg. 150 gram vit choklad
Prova vitchokladmousse med balsammarinerade jordgubbar och avgör. Eller servera den vitachokladmoussen med frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
Hej på er. Tärna jordgubbar fint och lägg i en skål med finrivet skal från en lime och saft. På eftermiddagen/kvällen när det blev uppehåll så fick jag sån energi
250 gr Vit choklad. 1. Koka upp 2 dl grädde med en vaniljstång. Ta bort vaniljstången och låt svalna. 2. Lägg gelantinbladet i kallt vatten i några minuter
Digestivecrumble går bra att göra någon dag i förväg om du så önskar, men senast på förmiddagen samma dag som du ska äta denna efterrätt då de behöver svalna helt och hållet
gå på privatshopping inne på Chanel och äta på lyxiga Guide Michelinrestauranger i Paris. Smält den vita chokladen i vattenbad, se till så den inte blir grynig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.