12-3 dl
geléhallonSå här gör du 45 minuter Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och blanda det med mjölken. Vispa ägg och strösocker vitt och poröst, använd elvisp. Blanda vetemjöl, vaniljpulver och bakpulver i en skål. Sikta ner kakao och blanda väl. Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen i äggsmeten och vispa ihop. Tillsätt smör- och mjölkblandningen och vispa ihop. Häll smeten i en kakform (1,8 dl) klädd med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 45 minuter, eller tills kakan är genomgräddad, känn med provsticka. Vispa ihop cream cheese och siktat florsocker med elvisp. Tillsätt grädden och vispa ihop. Toppa kakan med frostingen. Strö över delade geléhallon. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Servera med vispad grädde eller vaniljglass. När det är Fredag så bjuder frugan oss på hotellet på fika, hon tyckte vi skulle ha lite Fredagsmys i allt arbete
Vispa ägg, socker och vaniljpulver pösigt med elvisp. Blanda de malda nötterna med mjöl och bakpulver. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och kokosspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.