Chokladfondanttårta utan mjölk, vete, soja och nötter
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g Sempers fin mix
  • 25 g kakao
  • 175 g flytande mjölkfritt margarin
  • en nypa salt
  • 1-2 tsk xanthangummi
  • 1 1/2 tsk florsocker
  • 35 g pofiber
  • 1 ägg 1 äggula
  • 250 g mörk choklad från Malmö chokladfabrik
  • 2 1/2 dl Oatlys havregrädde (ta annan gräddersättning om du inte tål oatly)
  • 1 dl Oatlys havredryck eller den mjölkersättning du tål.
  • 1 ägg 2 äggulor 1 msk råsocker (kan uteslutas)
  • en nypa salt (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.