kladdkaka med smält mörk choklad i, chokladbollar och vit choklad. På den är det en chokladbollsmet med lite extra kakao, kaffe och salt i och över den en vit chokladganacheoch ett berg av syrliga röda vinbär
Råsirapen är helt ljuvlig, mörk, tjock, aromatisk ochmed smak av lite bränd kola. En annan supergod kladdkaka med kondenserad mjölk, hittar du här, och ännu en med polkasmak hittar du här
Min plan på att göra tvåvåningars bakelser av mitt favoritrecept på chokladbottnar, med fyllning av björnbär och syrlig creméfraischekräm med smak av citron och vanilj, och sedan glasera det hela medmörkchokladganacheoch toppa med physalis
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Pajskal1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 dl florsocker 75 g smör 1 äggula smör, att smörja formen med kakao, att pudra formen med. 1Fyllning200 g mörk choklad 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.