Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället. När jag går ut och äter är det inte ovanligt att jag istället för dessert eller huvudrätt för den delen, tar in en extra förrätt istället
Blanda runt och riv över så mycket vitchoklad du vill ha på. Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker. Sätt in i ugnen på 200 grader i 15 minuter
Täck topp-brödet med svarta sesamfrön och lägg på burgaren. Sorry för min frånvaro - jag bestämde mig för att åka på en relativt spontan tur till London, och där blev det inte mycket mat lagad
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Snittar med rökt lax, syltat äpple, dijon och. Snittar med ägg, rökt lax, senapsdressing och krasse. Minipizzor med chevre, vindruvor och karamelliserad rödlök
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Nu är det snart bara en vecka kvar innan jag blir helt på egen hand, och bloggar på heltid. Det gäller att fånga in och lyckas skala upp Jävligt Gotts magkänsla, inte att vattna ur och tappa bort grejer
Lägg upp salladen på ett fat, strö över torkade bär och lägg skivor av brie på toppen. Skala kålrabbin och skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.