Choklad- och hallonfrestelse med marängtopp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladkräm
  • 250 g mörk choklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 äggula
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk rumsvarmt smör
  • 1 msk rom
  •  
  • Hallonmousse
  • 1 ½ gelatinblad
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 3/4 dl florsocker
  • 1-1 ½ dl hallon
  • 1 msk honung
  • 1 msk vatten
  •  
  • Maräng
  • 4 äggvitor
  • 2 2/3 dl socker
  • 3/4 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.