Så gott och går fort att göra. Tillsätt mjölken och rör tills jästen löser sig. Tillsätt kesella, saffran, socker, smör, salt, ägg och de mesta av mjölet
Smält chokladen i mikrovågsugn eller över vattenbad och låt den svalna något. Dock blir de inte lika fina då chokladtäcket spricker lätt när man skär rutor men det är bara ett skönhetsfel
Smält chokladen över vattenbad och låt den svalna någon minut. Ljus eller mörk choklad som täcke. Jag har handlat hem fredagsblommor, handlat och sitter nu med datorn i knät, en skön kväll väntar
Smält chokladenoch rör i kokosoljan. Bara att mixa, smälta och blanda. Man kan hoppa över kokosolja, men då blir chokladen väldigt hård i förhållande till botten och blir svår att skära
Ni slipper kladda och använda fingrarna ochchokladen lägger sig jämt över smörkrämen. Tryck ner spetsen av en kniv i bottnarna när ni ska toppa biskvierna i choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.