Chokladtopping. Chokladtopping. Jag har bakat en del raw food kakor och tårtor med varierat resultat men i påsk testade jag denna , originalrecept från Emma och himmel så gott
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Gillar man raw kakao så prova även denna goda Raw Choklad Tårta
Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Mixa philadelphiaost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, stärkelse, rivet citronskal, ägg och den smälta chokladen
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning och chokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Choklad & cheesecake proteinbrownie. Som "mönster" på browniesen har jag kakao, chokladproteinpulver, philadelphiaost och lite mjölk som jag rört ut till en slät kräm och ringlat över
Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten. ca 8 port400 g digestive200 g smör600 g philadelphiaost2,5 dl kesella 10%1 dl socker1 dl majsstärkelse4 tsk vaniljsocker3 ägg1 dl grädde200 g vit chokladGarnering
Krämig cheesecake med smak av choklad. florsocker, riven choklad eller strössel som dekoration. Bryt chokladen i små bitar och lägg ner den i den varma grädden
Igår bakade jag en vegansk choklad påsktårta som vi ska ha som efterrätt till påskmiddagen imorgon. Ställ in i kylskåpet medan du gör chokladfyllningen
Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad. 1200 g vit choklad. 1Fyllning200 g vit choklad 900 g färskost, rumstempererad 180 g strösocker (2 dl) 30 g vetemjöl (0,5 dl) 5 g vaniljsocker (0,5 msk) 250 g gräddfil, rumstempererad (2,5 dl) 165 g ägg, rumstempererade (3) 30 g äggula (2)Botten. Blanda ner 1 ägg i taget samt äggulan och blanda noga, sist blandar du i smält vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.