Enkel och rustik panna medsalvia. Här svängde jag ihop en riktigt snabb panna med italienska smaker. Att äta salviaoch fläsk är ju en riktig klassiker, men jag tycker det är gott till kyckling också
Så var det dags att fylla på frysen med lite småkakor igen. Rullade bollar och plattade till dem lite. skal och saft av 1 eko lime. 1 dl hackade pistagenötter. skal och saft av 1 eko lime. 1 dl hackade pistagenötter
Blanda ner crème fraiche och smaka av med svartpeppar. Garnera med färsk salvia (eller dragon). Använd helst en traktörpanna eller stekpanna med höga kanter
Finhacka eller mortla pistage- och valnötter och blanda med resterande torra ingredienser. Idag lägger jag upp ett recept på en hälsosam kaka, bakad med frukt och utan smör
Värm en stekpanna med kokosfett. Blanda i citronjuice ochsalvia. Jag hatar att erkänna att julen har fått en att gå upp i vikt men inte för att jag har ätit så många julmiddagar utan mest för att jag har lagat så många och har haft så mycket att göra
Smält smöret och blanda det med vatten och sirap under omrörning. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper med stora mellanrum (kakorna flyter ut ganska mycket)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.