Lägg i bullformar eller på en plåt med bakplåtspapper. Pensla bullarnamed ägg och strö på pärlsocker. Tänk på att dessa mjölsorter behöver arbetas mer och längre än vad degar med vanligt mjöl behöver
Pensla bullarnamed ägg och stick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blir väldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Pensla bröden med ägg och strö på fröna, eller hoppa över pensling och strö på vetemjöl istället. Du kan göra ett snitt på limporna med en mycket vass kniv eller behålla dem som de är
Muffins/mjuka kakor överlag blir gärna lite torra om dem övergräddas. Dem här muffinsar som finns på bild blev även doppade i en choklad glasyr och spriklade med lite strössel som pricken över i
Mot slutet plattar jag till potatisen så att det blir som en kaka och vänder den några gånger med hjälp av ett lock eller en stor tallrik tills den får fin färg på båda sidor och är genomstekt
Tillsätt alla torrvaror och blanda med elvisp eller i assistent. Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Saftiga bröstbitar till mig. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Degen är nästan identisk med degen till en annan brödfavorit, nämligen rågsiktskakor (se här), men i bulldegen är det tillsatt lite russin vilket gör dem extra saftigaoch goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.