Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Det gör inget om mangon inte är riktigt mogen, eller för den delen lite övermogen, använd 1 eller 2 chilifrukter beroende på hur stark chutney du vill ha
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade med mango
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera med mynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika och mango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltiden med att slicka upp såsen från tallriken
Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Mixa allt i en stark mixer, matberedare eller med en handmixer till en slät smoothie. Missa inte att följa mig på Instagram där jag heter @PrimalLife och uppdaterar flera gånger om dagen med massor av matbilder och tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.