Receptet gäller för 12 bitar Botten: 15 digestivekex 75 g Arla® Svenskt Smör Fyllning: 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås: 225 g fryst mango 1 dl florsocker citronmeliss
Jordgubbscheesecake är ett måste varje år. Älskar cheesecakes i olika smakvarianter. Denna gång använde jag även lite dumlekolor som fanns hemma till en dumlesås som jag jag fyllde cheesecaken med
Den stora finalen på nyårsmiddagen blev en enorm cheesecake. Den första riktiga som jag har gjort och nu har jag fått blodad tand, sådana här blir det mer av
En raw cheesecake med de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
Vänd försiktigt ner mangopuren i cheescaken och häll cheesecakesfyllningen över digestivebottnen. Skala mangon, ta bort kärnan och skär fruktköttet i bitar
Här kommer recept på en lite annorlunda Mangocheesecake. Mangofyllningen får sin sötma av kondenserad mjölk och kakan är både fräsch, söt och krämig på samma gång
Ringla mangopurén över cheesecakesmeten och rör sedan om med en sked för att fördela purén i formen. Skala mangon, ta bort kärnan och skär fruktköttet i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.