Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallonoch blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Vänd ner hallonenoch häll smeten i formen. Smula kexen, smält smöret och blanda ihop. Ta kakan ur ugnen och bred försiktigt över fyllningen i ett jämnt lager
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
När cheesecaken skall serveras använder du en riktigt vass kniv och skär försiktigt ("såga" inte för mycket) utmed formens insida för att lossa cheesecaken
Jag dekorerade med kokoschips innan servering. Raw choklad ochhallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmet och smeta ut på dadelbotten
Rör färskost, vaniljsocker ochyoghurt smidigt, tillsätt lemon curd och rör om några varv med en sked, det får gärna vara kvar gula strimmor i blandningen
The post Fryst CheesecakesmedHallonoch Smul appeared first on VEGMAT. En klassisk sommarfavorit för många är fryst cheesecake, som är både lätt att göra och inte kräver någon ugn
Hyvla av små flisor av chokladen med en vass kniv, och lägg försiktigt på vaniljkrämen. Knaprig botten, syrlig lemon curd, färska söta hallon, vaniljkräm och choklad
Smula sönder kexen och blanda med smöret. Servera med färska hallon eller något annat bär. Sätt ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbara kanter
Toppa sist med två rågade teskedar turkisk yoghurt i vart glas. Botten görs på några krossade digestivekex och färskosten byter jag ut mot turkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.