1 färska
hallon till dekorationSmält smöret. Krossa kexen fint i en matberedare och häll över det smälta smöret. Blanda tills du får en smulig massa. Häll ner i en form med löstagbar kant och låt vila cirka 30 minter i kylen. Sätt ugnen på 175 grader.
1 Smält
under tiden chokladen och låt svalna något.
1 Vispa
grädde och vaniljsocker i en bunke, rör ihop mascarpone, Philadelphiaost och socker i en annan.
1 Vänd
försiktigt ned grädden i osten och rör till en jämn smet. Vänd sedan ner den vita chokladen i smeten. Dela hallonen och rör i även dem.
1 Ta
ut formen ur kylen och baka av bottnen i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Ta ut och låt svalna.
1 Häll
över smeten i formen och låt stå i frysen i cirka en timma innan servering.
1 Ta
ut cheesecaken och dekorera med färska hallon.
200 g mörk choklad. 200 g vitchoklad. 100 g smör 200 g mörk choklad 2 dl socker 4 st ägg Apelsinkräm. 1 dl vispgrädde 200 g vitchoklad 1 st apelsin finrivet skal Garnera med
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Garnera med färska hallon. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Häll halva fyllningen i springformen, klicka ut lite hallonkräm här och där och häll sedan på resterande fyllning
Äggvitor till hårt skum. Cheesecake går alltid hem hos mig. Garnera medhallon. Denna gång blev det hallonoch Marabou mjölkchoklad, otroligt lyckad kombination
Jag dekorerade med kokoschips innan servering. Raw chokladochhallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmetoch smeta ut på dadelbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.