Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Blanda ruccola, tomat, bacon och tortelllini. CA 4 PORTNÖDVÄNDIGHETER500 g färsk tortellini riccotta och spenat1 förp ruccola3 tomater2 pkt baconsaltpepparpeperoni och vitlöksoljaGÖR SÅ HÄRHacka ruccolan fint. 500 g färsk tortellini
Koka tortellinin enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ner den avrunna tortellinin i såsen. 500 g Tortellini. Servera med ruccola och riven parmesan 500 g Tortellini
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och gullök och stek i någon minut
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.